parlamentet-fan ;)

Hej alla bloggare!
Nu sitter jag och bloggar om att jag ÄLSKAR sönder mig på PARLAMENTET! Säg något som är bättre på en söndag än att avsluta den men Parlamentet? - Nej, just det. Dagens höjdpunkt helt klart ;) ! Jag gör tummen upp för det. Ha det bäst, See Ya!

seg dag.

hejsan på er!
idag har jag inte gjord någonting, verkligen INGENTING! det är synd. nu lyssnar jag iaf fall på 7 things men miley cyrus ;) <3 älskar låten! imorgon ska jag dansa en timme men resten av dagen är jag ledig! undrar vad jag ska göra då? ni får gärna ring. jag har inget för mig. jag ska bara hälsa till ylva! <3 See Ya! :)


dålig uppdatering!

Förlåt att jag iinte uppdaterat så bra. :(
Jag ska bättra mig! Nu sitter jag i alla fall hos pappa i smedby och väntar på att något ska hämda.
Ni får gärna läsa bloggen och tipsa andra om den. Då skulle jag bli jätteglad! Jag ska in på tv4.se och kolla vem som åkte ut igår. Appropå ingenting hör av dig om någon vill ses imogon! See Ya! ;) <3


hemma bio :)

hejsan!
Nu sitter jag här i soffan med mammsen och ska se på "Män som hatar kvinnor". Vi har redan sett tvåan men att se ettan är väll inte försent? Jag kan inte blogga mer nu men vi ses och hörs! Ha det bra tills vi ses igen, de kommer inte att dröja! ;D


riktigt riktiga ord :D

Om du visste hur mycket jag älskar dig, skulle du komma till mig då?


tänk er om...

... alla var tvåkönade. Att man kunde "para" sig med sig själv som sniglar! Fy fan vad äkligt. :o Jag tänker på hur många som bara hade haft en förälder, många fler än idag. Undrar om barnen hade sett ut percis som sin förälder. Vem vill tänka så? Jag undrar faktiskt varför jag tänkte på det. Heheh. See Ya! <3

sammanfattning

Hey boys and girls!
Idag har jag varit med Molly efter skolan. Vi satt vid datorn och kollade på klipp på bebisar och roliga djur.
Vilket liv vi har, eller hur? Hur som helst ska jag se på "Män som hatar kvinnor" nu. Jag har bara sett "Flickan som lekte med elden" på bio. Den är så himla grymt bra! Min STORA favorit just nu. Jag har inte så mycket på hjärtat men kommer jag på något att skriva så rappoterar jag det till er. See you soon ;) <3

riktigt riktiga ord :D

Blås inte på såren som du själv rivit upp.


pluggar gör man, ändå dör man

god morgon, god middag, god kväll!

Nu sitter jag och pluggar till provet imorgon. Jag har lite tråkigt men man måste ju plugga. För om man inte pluggar får man inget jobb och jobba bör man, annars dör man. Fast pluggar gör man, ÄNDÅ dör man. Hehe, hur tänker dom som gör ordspråken? Jag har en ny kategori här på bloggen där jag skriver några  visdomsodr som man kan tänka på. Ha det bra tills vi ses igen!

tänk er om...

... pengar inte fanns. Om man hade kvar byteshandeln i Sverige. Hur skulle det se ut då? Skulle man ta med en tröga som man själv hade sytt och byta den på H&M? Det är inte omöjligt. Det skulle vara kul :), men ändå konstigt. Det skulle inte vara samma mode som idag. Det skulle inte funka. Jag tror inte på det iaf. Men det skulle heller aldrig finnas den olikheten som vi har idag. Liksom, Paul & Anna Anka är rika. Men i Afrika dör tusentals barn varje dag pga smutsigt vatten, sjukdommar som eids t.ex. eller helt enkelt svälter ihjäl. Världen skulle vara en bättre plats då, eller?

Svara på frågorna.

vad heter du ? ingrid karin sophie carlgren

hur gammal är du ?
svar:
13 år.

vart bor du ?
svar:
 Kalmar, Sverige o.s.v.

har du några syskon ?
svar:
Tre stycken faktiskt. Två bröder och en syster.

Vad går du i skolan ?
svar:
Södra Skolan.

Har du pojkvän ?
svar:
Nej :'(

hur länge har du bloggat?
svar:
 Snart en vecka ;)   

vem tycker du mest om i gossip girl ?
svar:
Jag lägger min komentar när jag sett det.

vilket är ditt älskling program just nu?
svar:
 Andra Avenyn! Tisdagar, in mah <3 

Vad hade du helst velat arbeta som sen ?
svar:
Min stora dröm i livet är att bli skådis. 

Vad tycker du om din blogg?
svar:
Den kommer bli bättre, jag lovar. (a)

vad gör du helst en fredagskväll?
svar:
Ser på Idol och äter mumsigheter. Jag träffar även mina vänner då. <3


födelsedagskalas!

hejsan alla bloggare!
kul att ni titta in! jag har inte mycket att erbjuda just nu men det kommer mer ikväll. min lillasyster, charlotte (lottis) fyller åtta idag och det ska firas. släckt och vänner väntar på mig där nere men jag rapporterar mer och mer under kvällen sen. see you soon!


älska | hata

ÄLSKA

TV4 - ni är bäst! bästa programen, bästa underhollningen! saknar ord (A)

HATA

glömskan - jag kommer in på mitt rum och letar efter mina jeans. "var kan dom vara?"
- juste. hos pappa i tvätten, vad ska jag ha på mig nu då? inte första gången. hatar det! >8-0


puss&kram


ballerinan vid datorskärmen

tjabba!
idag har jag tagit det riktigt lugnt och jag ska till dansen snart. jag dansar disco på dansinstitutet i kalmar. om någon undrar varför jag inte lägger ut några bilder är det för att min laddare har kommit bort ;o . men vi ska köpa en ny så om ett tag så. vi ses och hörs!

puss&kram

myspys efter en kall dag

hejsan!
jag sitter här och bloggar medans jenny plattar mitt hår. hon älskar att platta och borsta mitt hår och jag älskar att hon älskar det. mycket kärlek som ni förstår. vad tycker jag om vädret? lite surt. nu har jag och jenny i alla fall varit ute och fotat. sen när vi skulle hem så kommer det en liten kille med sin mamma och säger: kolla mamma, där kommer det ju tjejer! och han var bara så supergullig! fast nu tar det roliga slut när jenny ska hem. vi ses och hörs senare.

puss&kram


jenny & jag <3

hej på er!
nu ska jag och jenny ut och fota, bilder kommer på bdb lite senare. vi ska fota lite den paraflax (paraply) och det blir nog fint (:  vi ses och hörs sen

puss&kram


lejonet chistian <3

hej på er alla läsare!
här kommer årets häftigaste inlägg! kolla denna länken http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc
varning för tårar ;)

puss&kram

älska | hata

jag skulle vilja börja med att hata. jag kanske kommer få lite kommentrer men jag har varnat er innan. jag hatar bloggare om skriver en halv meters inlägg om deras dag, jag menar vem bryr sig? jag tycker att ni inte ka bli förvånade om ni inte har så många läsare. jag tycker själv inte att det är kul med folk som skriver: idag har jag gjort det och det sen kom dom sn stack dom dem men då ringde dom och det var skitkul..... det är bara ni som skrattar åt de. lägg istället in flera korta inlägg om dagen, de känar ni på!


och jag ska bara erkänna att jag verkligen älskar att gå i en affär och fynda en tröja för 79 :- man blir så himla glad! jag köpte nyligen ett par jeans på bikbok som skulle kostat 499, men jag köppte dom för 99! vad ska man säga I feel so happy!

puss&kram

skvaller och naglar

hej bloggen!
nu har jag varit på nova och träffat alla som jag önskat träffa där. jag har fått veta lite skvaller och det är alltid mumsigt ;). jenny har bjudit både på sig själv och på godis. och jag måste bara erkänna att ni har blivit så himla snygga och långa :o sen kommer jag där med bajsigt hår och intee växt alls. det är ju faktiskt lite komiskt heh.
jag har ju lovat att ge er "nageltips" och det kommer inte att bli ärldens bästa men ni får leva med det. när du ska måla så ska du börga med din sagaste hand. t.ex. jag som är högerhänt börjar måla höger hand. det går fortare, jag vet intye riktigt varför. tunna, tunna lager och måla två gånger. ni får ingen bild av mig idag på naglarna. men vi ses snart igen.

puss&kram

hittat lite gammalt :)


inte pigg men ändå glad

hej på er! idag ska jag till nova och hälsa på jenny, nada, tuan, felix & lejla m.fl ;) ska bli såå kul att se hur dom har det nu och jag saknar dom! vi ses väll och hörs snart ska lägga in ett nytt inlägg om naglarna sen tror jag. puss&kram

reklampauser & morgondagen

jo, jag förstår att TV4 måste ha pauser eftersom att inte dom får pengar av staten, men kan man inte variera reklamen och inte köra samma elonreklam i fem månader varje reklampaus. man tröttnar riktigt ordentligt! och appropå ingenting sitter jag och tittar på inlåst - en dockumentäär om killar som är inne på fel spår i livet och måste sluta annars kommer det inte gå så bra. riktig bra och jag kan bara säga; värt att se på! kommer med lite nageltips imorgon. hoppas ni kommer förbi! puss&kram

sophies tips

jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att enkelt är oftast bäst i kläder. jag har hittat en riktig gobit på bubbelroom.com idag som jag verkligen älskar! jag ska ta en snakis med mamma och tror jag ska köpa den. tyck till; 1 - 5 jag ger den en klar fyra.

puss&kram

ett sömnigt inlägg..

godmorgon på er som läser bloggen!
pappa väckte mig kl 6 i morse. nu sitter man på pappas jobb och ska platta håret och måla på mitt ansikte.
idag ska 7B till reningsverket.. kunde varit lite roligareän så här känner jag. jag är inte så glad i att vi ska dit om jag ska vara ärlig, men vår no lärare kanske bara visar att vi ska plugga så vi slipper hamna där. vem vet? vi ska även ha soprov idag och jag är inte 100% säker. vad var det jag tänkte på...?
- jo, om ni undrar varför min blogg ser helt inte okej ut är det för att jag är den minst teckniska jag känner.
jag vet inte hur jag ska byta desing, jag har försökt men fattar ändå ingentingen. om någon är duktig på att fixa sånt är det vara att slå en signal! men nu väntar plattången och chokladmjölken.

puss&kram

RSS 2.0