Melodifestival middag

Nu sitter jag vid köksbordet och tar in lukten av grillad fläskfilé och klyftpotatis i ugn. Det vankas middag, gud vad gott! Senare nu ikväll kommer familjen Carlgren att bänka sig framför Melodifeltivelen. Nu har jag inget mer att skvallra om och maten är färdig. Jag hör av mig!

Tråkiga vuxenfasoner roar mig?

Kan någon tala om för mig varför jag tycker om att gå lång promenader? Varför jag längtar så grymt mycket till att flytta till en egen liten lägenhet och ha en egen lön att hushålla med? Jag längtar efter att skaffa körkort. Visst är det konstigt?! Jag menar jag ska ju älska att kunna göra nästan vad som helst utan att ta något ansvar för det? På söndag är det fest, hoppas att jag ska kunna vara lite barnslig då. Men när jag tänker efter så älskar jag ju tecknade Disney flimer.


Mardröm? Nej, jag har ju aldrig mardrömar!

Godmorgon! Inatt drömde jag att det var krig. Det var hemskt, jag kom hem från skolan och när jag väl kommit in ser jag att en massa soldater sjuter utanför. Jag lägger mig ner på golvet och frågar mamma som redan kommit hem (konstigt nog) varför. Hon säger bara att vi ska fly till Kurdistan idag! Jag frågar henne "Varför sjuter dem?" hon svarar bara "Dem bråkar och säger att vi inte får köpa alkohål på varken apoteket eller systemet." Sen kom vi till tåget på något komstigt sätt, och jag frågar om vi ska flyga eller åka tåg hela vägen dit. Dem svarar att vi ska åka tåg och att vi är framme innan kvällen?! Jag vaknade efter det och minns inget mer av drömmen, men visst var den konstig? Hoppas att dagen inte blir lika konstig som dagen!

Vinteronsdag

Nu när jag sitter här och just ätit en smörgås och drukit juice tänker jag på att idag har jag inte bloggat någonting. Eller jo, det har jag. Imorse, men det blev bara konstigt när jag hade laddat upp det så jag raderade de. Idag har jag iaf varit med Molly och vi har en kalasbra dag! Vi har prominerat, kollat på film, fotat och jag har vaccinerat mig mot livmoderhalscancer. Även fast jag är livrädd för sprutor så klarade jag det utan problem. Jag hade inte ens ont i armen bara någon minut efter att sprutan hade tagits. Men nu ska jag inte stjäla mer av er dyrbara tid med min bullshit. Vi synes & höres!


Min första Picnik-bild!

Detta är den allra första bilden jag gjort helt själv i Picnik! Stolt :) Ris eller ros?


Peep peep - i'ts time to eat!

Idag har jag besökt MODE - huset. Jag och Elin strosade runt bland kläder, skor och smink. Jag köpte ett par jeans från Gina Tricot för 199:- och en t-shirt med tryck för 99:- . Jag är så grymt nöjd! Vilken toppendag, och jag tänkte inte vara en sämre människa än att dela med mig av ett riktigt gott skratt. Vi är inne på Lindex och tillar på barnkläder (jag kollar jämt på bebiskläder) och på en utav alla deras bodys så är det en ank-mamma och tre kycklingar. Under dem så står det "Peep peep - i'ts time to eat". Jag tyckte det var kul iaf.


Back in business!

Hej på er alla! Det var ju ett tag sen sist. Men nu är jag tillbaka för att stanna, ny design - vad tycks? Jag är i alla fall väldigt nöjd. Jag kommer att börja om på nytt och skriva om lite mer om aktuella saker. Som t.ex. melodifestivalen; kläderna, låtarna, sångarna ... Jag kommer även skriva om sådant som vädret eller om någon kändis gör något felsteg. I övrigt blir det lite personliga saker också.  

RSS 2.0